Royal Black

Nor Amira Binti Abriza. 18 Tahun. Ex-Student of SMK Convent Batu Pahat. Do follow my Facebook and Twitter. Facebook: Abriza's Daughter & Abriza's Daughter II Twitter: @aamira19



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______

she's make me cry
Saturday, 24 December 2011 | 23:05:00 | 0 comments
hai assalamualaikum semua. Hari nie myra taknak cakap bebanyak. Kejadian berlaku dalam sekelip mata sahaja. Haaa jum la tengok gambar kat bawah nie...

klik kat gambar tu kalau nak ianye jadi besar macam GIANT

haaa ok dah baca semua. Tak perlu la cakap siapa yang send kat myra kan. Kalau kornag dah bace mesti la korang tau tu siapa pada myra kan. Bagi myra die nie special sangat. Tak tau la sebab ape.

Myra suke die sebab die garang, tapi die lembut hati. Tapi lepas je myra dapat text nie sekelip mata air mata terus mengalir, tak tau la kenapa. Makin dikesat, makin ia keluar. Benci dengan keadaan yang macam nie.
Kerana salah paham semua nye jadi kucar kacir. Ohhhh I dont like tis situation. !!





Old things