Royal Black

Nor Amira Binti Abriza. 18 Tahun. Ex-Student of SMK Convent Batu Pahat. Do follow my Facebook and Twitter. Facebook: Abriza's Daughter & Abriza's Daughter II Twitter: @aamira19



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______

MAKCIK ohh MAKCIK
Friday, 16 December 2011 | 16:40:00 | 0 comments
hai assalamualaikum semua.

terus ke cerita je la, malas nak intro bagai-bagai nie.
tak sangka aku dah jadi MAKCIK. cettt bukan dari anak abg aku ok. 
ehh oiii abg aku still belajar lagi la ngekkk. gile kau awal gile abang aku nak kawin.

*non-edit (original)*

nak tau jugak ke nie anak siapa. Haaa nie anak harfizah & radzi .cettt comel gile bhaiii. ehh jangan jelez ok. nie aku punye sorang. Name nye Aidatul Radhiah. Pehhh sedap gile la siott namenye. Aku lupe bile baby nie lahir. okkk fine nampak sangat aku dah jadi macam mak nenek. Cepat noh lupe. hampeh !!

okk fine yang pasti aku tak nak orang panggil aku makcik. weiii nampak tua la ngek. Aku still mude lagi la. ohh please laa yee. *cettt act mcm anak mat salleh la tu* 

till end
bye :)




Old things | New things