Royal Black

Nor Amira Binti Abriza. 18 Tahun. Ex-Student of SMK Convent Batu Pahat. Do follow my Facebook and Twitter. Facebook: Abriza's Daughter & Abriza's Daughter II Twitter: @aamira19



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______

am i still in your heart ??
Monday, 14 November 2011 | 18:16:00 | 0 comments
Hai assalamualaikum semua. Hari nie aku tengah ade idea nak hupdate blog, before that  aku nak cakap kat semua budak-II yang amik SPM tahun nie, do the best yeah. ahaks~.

Before kite mulakan cerita, ehhhh yok kita tengok mangsa entri aku kali nie. ahaksss sayang-II sekalian, jom la yee.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

faten liana a.k.a cik _____
zuera meera a.k.a cik milah
ekin omar a.k.a mak

cyda syaddy a.k.a cik ______


Haaaa ok dah puas dah ke belum. Eh abang janggut kat belakang tu jangan memain yee. Kang saye lepuk awak nanti kang, mereka nie sayang-sayang saye ok walaupun kami berjauhan. Sayang, i just want u to know , I HEART YOU <3 <3 <3 sayang.

AM I STILL IN YOUR HEART??

I wish dapat bersama dengan korang lagi, saya rindu nak buad cupcake sesama ngan korang. Saya rindu nak main dengan gula ising. Saya rindu nak pukul telur sampai putih. Saya rindu nak bergelek dengan korang dalam toilet especially dengan cik FATEN. Saya rindu nak ketawa dengan korang sampai berguling-II atas rumput. Saya rindu nak makan satu meja makan nasi kari ayam bapak sape entah saya dah lupe namenye. PLEASE INGATKAN SAYA NAMENYE SIAPA *comment*

Sayang, hampir setahun saya tinggal kang awak semua, saya masih ingat lagi kenangan yang telah kita lalui. suka duka kita hadapi sesama.  But satu jerk yang saya memang tak boleh lupa. 

Boleh tak korang ingatkan balik time kite form 2 or form 3. Saya tak berapa ingat. Seorang insan yang saya sayang sesangan sanggup tuduh saya curi handset die. Waaaaa nak nangis rasenye. Seminggu insan tu pulaukan aku. Insan tu sanggup cari budak suruh cakap mane rumah saya. Waaaa nak nangis lagi nie !!.

Insan tu sanggup buat saya begini, sanggup biarkan saya sendiri tiada kawan yang mahu pujuk melainkan seorang insan yang selalu duduk sebelah saya, tenangkan saya. Saya sanggup turun naik tangga sebab terpaksa jumpa abang sedara awak. Awak paksa saya mengaku siapa yang curi handset awak. Lepas seminggu baru awak jumpa handset awak. Awak datang sekolah seperti biasa tiba-II datang tempat saya cakap "Ehhh mira, kau kan yang amik handphone aku " " Ehhh mane ade aku amik, berapa kali aku nak cakap dengan kau yang bukan aku yang amik haa" saya start mengamuk kat situ sampai saya terpaksa hentak meja depan awak, then saya bla gitu jerk. 

Adakah awak tau perasaan saya mase tu, Haaaaa !!

Kawan yang saya sayang datang, dia nampak saye nangis keseorangan. Awak datang dekat dengan saya, nak tuduh saya lagi yang saya amik handset awak, padahal awak dah jumpa pun handset nye. Awak, saya kesal sangat dengan awak, awak langsung tak pereksa siapa yang amik handset awak, awak main lepas kan tuduhan awak tu jerk kan. Start daripada kejadian tu, saya tak penah anggap awak musuh or what, awak still kawan saye walaupun ape yang awak dah buad pada saya. 



Awak, awak, awak, dan awak. Saya sayang sesangat kat awak la.


*sorry because i have been stole your latest picture*

*maaf sebab saya tak boleh mention kan siapa INSAN tersebut*

*maaf juga kalau korang rase cerita nie tergantung sebab memang saya dah lupa ape selepasnye yang berlaku*

assalamualaikum.

I WISH YOU STILL REMEMBER ME . hopefully!


Old things | New things