Royal Black

Nor Amira Binti Abriza. 18 Tahun. Ex-Student of SMK Convent Batu Pahat. Do follow my Facebook and Twitter. Facebook: Abriza's Daughter & Abriza's Daughter II Twitter: @aamira19



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______

baby's boo !!
Tuesday, 27 September 2011 | 15:56:00 | 0 comments
assalamualaikum semua. haa lame tak update blog kan !!. mintak maaf la yee. ok fine. tumpang lalu yee cik abang. ketepi sikit. entri nie bukan untuk abang misai laa. tapi untuk sayang-sayang saye jee okk!!.\


ok la start dengan ini gambar yee. ok dah puas tengok belom. 

ehhh meh sini abang misai yang kat belakang too. bukan main lagi yee tengok lelame. kang saye gigit kang. nie saye punye tahu'.

ok dah. mata tu boleh tak beralih arah ke sini pulak. asik nak scroll ke atas je la dye nie. haisss babab kang baru tahu'. 

ok fine. die nie babys aku yang first sekali. first mate kiteorg jumpa mase form 1 and start dari tu la kiteorg jadi kawan. bukan kawan biase jerk eh.. kawan yang rapat gile babeng yang sanggup sharing suke, duke , gelak tawa ,durian, rambutan. ehhh melalot puak dah. ok tutup pasal durian rambutan segala bagai. berbalik kepada story telling aku nie yang membuadkan kau dah nak ngantok too kan. pergi buad kopi sekarang !!

ok. nama dye nie Faten Liana. aku suke kawan dengan die sebab die jenis yang open minded la. kalau aku dengan die bersama mesti nak gelak bagai la. tapi korang semua nak tahu tak yang kiteorg nie ade perangai pelik lagi babeng. kiteorg kalau ketawa mesti bende bodo yang orang tak boleh pikir. orang akan bende too bodo tapi pada kiteorg boleh jadi bahan tawa kiteorg sampai nak pecah perut bile ketawa. haa too la cara hidop kiteorg.

haa ok la nak tukar cite la pulak. nampak nye korang dah boring sesangat kan. ok scroll ke bawah sikit nanti nampak la awek cun. pada abang misai yang dok usha dari tadi too pergi flash kan muke tu kat jamban la yee. sampai tak tercukur dah haa misai tu haa. pergi le cukur sane malu orang tengok laa. !!


haaa cun tak awek sorang nie. hahahahaha. boleh tahan la muke dye. 

ok. die nie aku start jadi kawan dengan die time form 2 and sampai sekarang kott. 

ehh ade kott nye pulak. mengade betol la aku nie. yang kalau part kott nye too aku tak boleh sharing la dengan korang nanti ade yang menangis pulak kang sampai terberak nanti. susah aku nanti kang. 

ok fine. nama dye nie norashikin omar. die punye kepala sama jugak dengan faten liana. tapi die lagi mengong la dari aku dengan faten liana. tak tahu la part mane yang mengong nye tapi dye memang mengong babeng.
kalau dok bersama harus la bergelak., tak kan nak buad muke masam cuke la pulak kat depan muke dye. haa tu memang mintak kaki kat dye la. haremm !!


ok fine. kali nie yang paling cun la. sayang kat die !!


ehh haaa kan betol terbeliak mata abang misai kat belakang tu haa sampai terlopong mulutnye. hoiiii tutup la mulut tu abang misai oiii. berbau tahuk' hehehehe

ok. nama cik adik manis nie cyda cidot. ehhh silap pulak sory yee. nama dye shahida la.Die nie pown aku start kawan dengan die time form 2. start form 2 je kiteorg dah mule dok bersama dengan aten dan ekin.
sama dengan cerita aku yang kat atas la. kalau bersama mesti nak gelak punye. kalau gelak kat dalam kelas mesti nama kene panggil punye la. mane tak nye kalau gelak macam pompuan tak pe la jugak nie dah macam ape jerk la. kuat betol sampai kelas sebelah ponn boleh dengar kiteorg punye ketawa. 


ok la. aku dah penat menaip la. kuku sampai dah nak patah dah nie haa. tinggal tunggu masa pengawas kat sekolah bagi warning jerk la. hahahahah. jahat kan aku nie. ape la !!.

sampai sini jerk la. kalau nak tunggu part Babys Boo !! lagi. tunggu part II pulak yee. 

opppsss terlupa pulak nak cakap. faten liana , ekin , and cyda !! aku nak cakap yang aku sayang korang sampai aku mati !!.

I LOVE YOU


Old things | New things