Royal Black

Nor Amira Binti Abriza. 18 Tahun. Ex-Student of SMK Convent Batu Pahat. Do follow my Facebook and Twitter. Facebook: Abriza's Daughter & Abriza's Daughter II Twitter: @aamira19



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______

semuanya dah terlambat
Saturday, 6 August 2011 | 23:44:00 | 0 comments
CINTA ??? ape itu cinta yek. korang mesti pernah bercinta kan. bohong la kalau cakap x penah bercinta. mesti penah bercinta punye la walaupun hanya cinta monyet or whatever la. kalau korang tahu ape erti cinta cube share ngan aku. aku sendiri x paham ape makna cinta. cinta lahir dr mane ?? mane datangnye bende alah too?? pelik nye?? kenapa mesti cinta?? sebab cinta la ramai masyarakat hanyut kerana cinta. tapi bagi lelaki cinta xthe erti. maybe la. sebab mereka hanye nak kepuasan jerk kan. enjoy jerk, lagi satu dyeorg nie kalau ber'couple' semua nye nak 'staff' kite kan. sape la yang bodo pergi bagi staff sendiri kat lelaki x guna too yek. haisss. x paham la. yang si lelaki berkata "b buad semua nie sebab b sayang kan bie. b janji kalau jadi pape b akan bertanggngjawab" hermm.. manisnya kata-II too yek. yang si bodo lagi kurang pandai cakap " ok la. janji yee kalau terjadi pape kat bie, b akan bertanggungjawab" hadus. termakan sudah kata-II x guna too. pandai nye awak nie berkata-II yek. kalau dh jadi macam nie sape la yang susah. yg si lelaki nye dh lari entah ke mana. see what ape yg dye dh lakukan. dye dh telan semua 'air' perempuan too. haaaa. pandai buad pandai tanggung la. ape la.

penggajaran untuk entri nie :: berfikir la dulu sebelum membuat keputusan. nobody is perfect. semua orang ade ksalahan tapi Allah akan mengampunkan hambaNya kalau hambaNya ingin bertaubat.


huh. sejak bile aku jadi macam ustazah nie. nie semua sebab banyak program agama la nie kat sekolah. ambil pengajaran dari situ. alhamdullilah


Old things | New things