Royal Black

Nor Amira Binti Abriza. 18 Tahun. Ex-Student of SMK Convent Batu Pahat. Do follow my Facebook and Twitter. Facebook: Abriza's Daughter & Abriza's Daughter II Twitter: @aamira19



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______

minat sangat
Wednesday, 24 August 2011 | 17:41:00 | 0 comments
nak cerita satu story la kat korang semua. ehh cop cop ** cerita dengan story same kan. ehh ape yg aku merepek ni. haa whatever la asalkan ade story nye. nak dengar x??

ehh ape aku nie macam orang tu boleh dengar la pulak ape yg aku cakap. kan menaip ape la.

ok begini cerita nye.

once upon a time... ehhhh ape nie. tengok merepek lagi. myra sudah la yee. bile kau nak start kan story kau nie. orang ramai dah menunggu tu. dah beratur dah tu. tunggu turn nak bace je nie. cepat la makcik oiii. haissss..

ok ok. Di sekolah ade satu cikgu, ehhh satu pulak ,sorang cikgu la. haaaa. cikgu lelaki taw. cikgu ni dah kahwin. tapi aku peduli ape die dh kawin ke belum bukan nye aku nak runtuhkan rumah tangga die pun.

haaaa?? kenapa dengan cikgu tu??

cikgu tu sebenarnye cikgu yang paling aku minat. aku dh macam obses dah dengan die dah. Macam orang gile. Cikgu nie bukan mengajar kat kelas aku.

huhhhh hampanye hatiku ini sampai die x mengajar kelas aku pun.

cikgu nie mengajar kat kelas sebelah. so setiap hari rabu ade time die kene masuk kat kelas sebelah tapi waktu lepas rehat. hahahaha. inilah peluang aku. jadi setan sudah aku setiap hari rabu. ape la kau nie myra.

lepas rehat je mesti cikgu tu masuk kelas tu. aku pun ape lagi memfollowkan diri aku dibelakang die la sampai termasuk kelas tu haa.

haaa?? macam mane aku keluar dari kelas tu??

ape la korang nie. keluar ikut pintu belakang la. tak kan keluar ikut bumbung kot. ape la awak nie. selalu buad saye tension la ...

kawan saye seboleh-boleh tarik tangan saye supaya jangan follow cikgu tu nanti kalau cikgu tu perasan malu kite semua. hahahahahah. aku follow jerk bukan usha pon cikgu tu.

ehhhh cop cop ** follow dengan usha laen kan meaning nye.

kesimpulannye :: saye memang suke gile la dengan cikgu tu. tak de la sampai jadi gile akak oiii. jangan la smpai mcm nie sekali. kesian la kat saye yeee..

nak tahu nak cikgu tu ke ??

ehhh x payah la tahu siapa nama cikgu tu. malu la. jangan la buad saye malu yee.

terimakasih sebab dah meluangkan masa kamu semua dengan bebelan saya nie yee.
terimakasih. samasama.


Old things | New things