Royal Black

Nor Amira Binti Abriza. 18 Tahun. Ex-Student of SMK Convent Batu Pahat. Do follow my Facebook and Twitter. Facebook: Abriza's Daughter & Abriza's Daughter II Twitter: @aamira19



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______

HEADER baru
Saturday, 27 August 2011 | 23:20:00 | 0 comments
yee yeee. dah pandai buad header. suke nye. semua tutorial myra terjah tapi satu ape pun tak paham.
Myra paham tengok tutorial kat junk street je sebab die pakai PHOTOSCAPE dengan GIMP.

haa ape too GIMP??

kalau nak tahu ape too GIMP tengok je kat blog beliau too. ade link untuk download software nye. pepandai la yee.

haa cube tengok kat bawah nie.


inilah header baru myra. myra baru dalam percubaan nie haa. kalau tak lawa tak pela. boleh buad baru kan



yang ni pulak percubaan yang pertama. bile dah letak kat blog nampak tak lawa sebab gambar nye macam kabur la.

yang gambar memula sekali tu percubaan yang kedua la. tapi myra puas hati la sebab dah berjaya buat header sendiri.

ok la sekian terimakasih kepada semua yang telah berani menerjah ke blog gadis biasa.
kalau senang-senang tu terjah la lagi yee. terimakasih


Old things | New things