Royal Black

Nor Amira Binti Abriza. 18 Tahun. Ex-Student of SMK Convent Batu Pahat. Do follow my Facebook and Twitter. Facebook: Abriza's Daughter & Abriza's Daughter II Twitter: @aamira19



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______

chat box [!!]
Saturday, 27 August 2011 | 23:25:00 | 0 comments
chat box ?? korang semua perasan tak blog myra nie tak de laman sembang. Dekat blog lain semua ade kan.

haaa?? kenapa blog myra tak de chat box??

haaa jawapannye sebab myra tak pandai nak letak chat box ni. myra tak tahu nak buad macam mane.
puas myra terjah blog tutorial yang ade tapi satu ape pun myra tak paham. kene pergi sini la, sana la.
Tak jam pulak kan internet aku ni. banyak link yang dibuka nye. lama jahanam la. penuh virus sane sini..

kalau sesape yang tahu buad chat box macam mane tolong la bagi link kat myra yee. myra nak belaja buad nie.


terimakasih la yee sebab sudi membantu myra yang tak seberapa pandai sangat ni haa.


Old things | New things