Royal Black

Nor Amira Binti Abriza. 18 Tahun. Ex-Student of SMK Convent Batu Pahat. Do follow my Facebook and Twitter. Facebook: Abriza's Daughter & Abriza's Daughter II Twitter: @aamira19



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______

cuci mata + sarapan pagi
Sunday, 31 July 2011 | 17:26:00 | 0 comments
hari nie bangun dh lambat pukul 10.30. perut dh lapar tanye mama sarapan xde ke. mama cakap kite sarapan luar jerk. hehehehehe. nie yg aku suke sarapan luar. bile dah sampai bandar banyak kedai makan tutup. mama cakap dyeorg semua get ready la too. eceh konon la kan. dh sampai kedai yang sepatotnye ape lagi order yg sebanyak mungkin sebab mama dah nak belanja kene la lakukan ape yg patot. 


nie la menu kiteorg sarapan tadi. dh macam makan malam pulak. chicken chop pulak too. 

yang nie namenye 'claypot yi mee' sedap aww. suke makan nie.

yang nie fish and chip la. xkan x tahuk' kot. ape la. 


*see that. selera dah mcam orang kaya semua nak yang mahal-II. (murah jerk la). 
ok fine too jerk la yag aku nak bebel hari nie. ak tengok korang pown macam dah malas jerk nak bace entri nie haa baek aku stop. ok bubye. jumpe lagi


Old things | New things